Sauna aan de voet van de berg

Dat is leuk! Een sauna aan de voet van de berg.

Sinds kort is er een sauna bij het meer Hjartsjå. Dat is het meer waar je langs rijdt als je van de E134 afslaat, richting Gvammen om de berg op te gaan naar de hytte bij Breivatn. Oftewel: op een half uurtje afstand!

De sauna is voor ca 8 personen en je kunt deze online boeken. Afkoelen doe je in het meer, terwijl je geniet van een fantastisch uitzicht. De prijs voor een bezoek is NOK 600 (ca 50 tegen de huidige koers) voor 90 minuten, als je de hele sauna wilt huren. Je kunt ook een ‘drop-in prijs betalen van NOK 100 (ca € 8,5) voor 90 minuten. Tijdens de startfase is de sauna geopend op vrijdagen en zaterdagen, maar we verwachten dat dit al snel opgerekt zal worden.

Je vindt alle informatie en boekingsmogelijkheden op https://sagasauna.no/. Daar vind je ook foto’s en informatie over de achtergrond en geschiedenis van het plaatsen van de sauna. Natuurlijk helpen we je als je van de sauna gebruik wilt maken omdat de site nog alleen in het Noors beschikbaar is, hoewel het boeken redelijk vol zich spreekt. Enjoy!

0

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *